Hart van Nederland: grote brand verwoest Heracles-supporterscafé in Almelo (video)

Hart van Nederland: grote brand verwoest Heracles-supporterscafé in Almelo (video)

Donderdag 12 mei 2022 om 19:12

<em>Hart van Nederland</em>: grote brand verwoest <em>Heracles</em>-supporterscafé in Almelo (video) In het supporterscafé van Heracles, in de binnenstad van Almelo, is in de nacht van woensdag op donderdag een grote brand uitgebroken. Daarbij is niemand gewond geraakt, maar de kroeg is door de vlammenzee volledig in de as gelegd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: OM eist vier jaar cel tegen klusjesman Josef B. in Ruinerwold-zaak Bekijk deze video » Buschauffeurs staken voor salarisverhoging: "De werkdruk ligt hoog" (video) Bekijk deze video » Video: supporterscafé van Heracles in Almelo geruïneerd door grote brand Bekijk deze video » Bijzondere beelden: eerste pinguïn ooit geboren in Dierenrijk Mierlo Bekijk deze video »
Nieuws :

In het supporterscafé van Heracles, in de binnenstad van Almelo, is in de nacht van woensdag op donderdag een grote brand uitgebroken. Daarbij is niemand gewond geraakt, maar de kroeg is door de vlammenzee volledig in de as gelegd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's