Astleigh en Rowan blikken terug op MAFS-avontuur: "Er is wel een kinderwens"

Astleigh en Rowan blikken terug op MAFS-avontuur: "Er is wel een kinderwens"

Donderdag 12 mei 2022 om 20:33

Met elkaar trouwen zonder dat je elkaar ooit eerder hebt gezien klinkt bijna onmogelijk, maar gister bleek bij de laatste aflevering van dit seizoen van Married at first Sight dat het toch twee keer gelukt is. Astleigh en Rowan blikken in RTL Boulevard terug op hun avontuur.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Astleigh en Rowan</em> blikken terug op <em>MAFS-avontuur</em>: &quot;Er is wel een kinderwens&quot; Met elkaar trouwen zonder dat je elkaar ooit eerder hebt gezien klinkt bijna onmogelijk, maar gister bleek bij de laatste aflevering van dit seizoen van Married at first Sight dat het toch twee keer gelukt is. Astleigh en Rowan blikken in RTL Boulevard terug op hun avontuur. Tekst gaat verder onder de video. Astleigh en RowanEen half jaar geleden eindigde 'Married At First Sight', waarna Astleigh en Rowan besloten om getrouwd te blijven. Sindsdien is er een hoop gebeurd in het leven van het veelbesproken televisiekoppel. "Er is wel een kinderwens, maar wel voor in de toekomst", aldus het koppel in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Astleigh en Rowan blikken terug op MAFS-avontuur: "Er is wel een kinderwens"

Astleigh en Rowan
Een half jaar geleden eindigde 'Married At First Sight', waarna Astleigh en Rowan besloten om getrouwd te blijven. Sindsdien is er een hoop gebeurd in het leven van het veelbesproken televisiekoppel. "Er is wel een kinderwens, maar wel voor in de toekomst", aldus het koppel in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's