Songfestivalcommentator Jan Smit: 'Blij dat alle clowns eruit zijn in Turijn'

Songfestivalcommentator Jan Smit: 'Blij dat alle clowns eruit zijn in Turijn'

Vrijdag 13 mei 2022 om 13:37

Jan Smit is blij dat landen met zogenaamde kermis-acts, die hij 'clowns' noemt, de finale van het Eurovisie Songfestival niet gehaald hebben. 'Dan zit je te kijken en dan denk je af en toe, wat moet ik nu nog zeggen. Zeker bij die eerste halve finale was het niet heel goed en de schift is nu gemaakt." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Songfestivalcommentator <em>Jan Smit</em>: 'Blij dat alle clowns eruit zijn in Turijn' Jan Smit is blij dat landen met zogenaamde kermis-acts, die hij 'clowns' noemt, de finale van het Eurovisie Songfestival niet gehaald hebben. 'Dan zit je te kijken en dan denk je af en toe, wat moet ik nu nog zeggen. Zeker bij die eerste halve finale was het niet heel goed en de schift is nu gemaakt." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. De finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is zaterdag 14 mei vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: uitslag tweede halve finale Eurovisie Songfestival 2022 Bekijk deze video » Gerard Joling over inzending Zweden (Songfestival): 'Weer die blote poten, word ik zo moe van' Bekijk deze video » Bookmakers Songfestival: Oekraïne wint finale met grote overmacht Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestivalcommentator Jan Smit: 'Blij dat alle clowns eruit zijn in Turijn'

De finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is zaterdag 14 mei vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's