Jos in Million Dollar Island: ‘Die Robert-Jan is echt een kwal, jongen’

Jos in Million Dollar Island: ‘Die Robert-Jan is echt een kwal, jongen’

Vrijdag 13 mei 2022 om 14:34

Op Million Dollar Island is niet iedereen gecharmeerd van Robert-Jan, en de manier waarop hij het spel speelt. “Die Robert-Jan is echt een kwal, jongen”, aldus Jos. Volgens hem zat hij John uit te dagen door te zeggen dat hij straks lekker kan sporten in het hotel als hij is uitgeschakeld. “Hij zit tegen iedereen zo tof te praten en dan zegt John niks. Dat had hij tegen mij moeten zeggen, dan had hij een spetter voor z’n bek gekregen.”

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Jos in <em>Million Dollar Island</em>: ‘Die Robert-Jan is echt een kwal, jongen’ Op Million Dollar Island is niet iedereen gecharmeerd van Robert-Jan, en de manier waarop hij het spel speelt. “Die Robert-Jan is echt een kwal, jongen”, aldus Jos. Volgens hem zat hij John uit te dagen door te zeggen dat hij straks lekker kan sporten in het hotel als hij is uitgeschakeld. “Hij zit tegen iedereen zo tof te praten en dan zegt John niks. Dat had hij tegen mij moeten zeggen, dan had hij een spetter voor z’n bek gekregen.” Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: Anissa vindt gang van zaken in haar kamp echt niet kunnen Bekijk deze video » Million Dollar Island: Daisy ruziet over rode mieren, Mitch eet ze op Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's