Eerste repetitie van S10 voor finale Eurovisie Songfestival: bekijk de beelden

Eerste repetitie van S10 voor finale Eurovisie Songfestival: bekijk de beelden

Vrijdag 13 mei 2022 om 15:46

Bekijk hier de volgorde van de acts in de Songfestival-finale van zaterdag.

S10 wist dinsdag al een plek in de finale van het Eurovisie Songfestival te bemachtigen en volgens de bookmakers maakt ze goede kans om in de top 10 te eindigen. Er wordt inmiddels alweer druk geoefend voor de grote finale en S10 stond vrijdag op het grote podium voor de eerste doorloop. Volgens aanwezigen was de zangeres zeer stemvast en heeft ze haar zenuwen goed onder controle. Op welke plek S10 het uiteindelijk met De Diepte weet te schoppen, zien we morgen…

Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder.

De finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is zaterdag 14 mei vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Eerste repetitie van <em>S10</em> voor finale Eurovisie Songfestival: bekijk de beelden Bekijk hier de volgorde van de acts in de Songfestival-finale van zaterdag. S10 wist dinsdag al een plek in de finale van het Eurovisie Songfestival te bemachtigen en volgens de bookmakers maakt ze goede kans om in de top 10 te eindigen. Er wordt inmiddels alweer druk geoefend voor de grote finale en S10 stond vrijdag op het grote podium voor de eerste doorloop. Volgens aanwezigen was de zangeres zeer stemvast en heeft ze haar zenuwen goed onder controle. Op welke plek S10 het uiteindelijk met De Diepte weet te schoppen, zien we morgen… Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder. De finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is zaterdag 14 mei vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bookmakers Songfestival: Oekraïne wint finale met grote overmacht Bekijk deze video » Songfestivalcommentator Jan Smit: 'Blij dat alle clowns eruit zijn in Turijn' Bekijk deze video »
Songfestival :

Actuele video's

Meer actuele video's