Mark Rutte reflecteert op premierschap: 'Ambitie is om problemen op te lossen'

Mark Rutte reflecteert op premierschap: 'Ambitie is om problemen op te lossen'

<em>Mark Rutte</em> reflecteert op premierschap: 'Ambitie is om problemen op te lossen' Mark Rutte zit inmiddels alweer twaalf jaar in het Torentje. Hoog tijd voor een refecterend gesprek, vindt politiek journalist Sam Hagens van Hart van Nederland. Rutte: 'Het is mijn ambitie om problemen op te lossen. (...) Dat doe ik door hart te werken en er iedere dag niet voor mezelf te zitten, maar voor het land.' Een goede economie en veiligheid ziet Mark Rutte als speerpunten, hoor je in bovenstaand fragment van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen en zorgt voor enorme ravage (video) Bekijk deze video » Zien: Charlotte Nijs (Hart van Nederland) bevallen van zoontje Cédric Bekijk deze video » Alblasserdam eert Nathalie na schietdrama op zorgboerderij: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mark Rutte zit inmiddels alweer twaalf jaar in het Torentje. Hoog tijd voor een refecterend gesprek, vindt politiek journalist Sam Hagens van Hart van Nederland. Rutte: 'Het is mijn ambitie om problemen op te lossen. (...) Dat doe ik door hart te werken en er iedere dag niet voor mezelf te zitten, maar voor het land.' Een goede economie en veiligheid ziet Mark Rutte als speerpunten, hoor je in bovenstaand fragment van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte reflecteert op premierschap: 'Ambitie is om problemen op te lossen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV