Mark Rutte reflecteert op premierschap: 'Ambitie is om problemen op te lossen'

Mark Rutte reflecteert op premierschap: 'Ambitie is om problemen op te lossen'

Zaterdag 14 mei 2022 om 08:49

<em>Mark Rutte</em> reflecteert op premierschap: 'Ambitie is om problemen op te lossen' Mark Rutte zit inmiddels alweer twaalf jaar in het Torentje. Hoog tijd voor een refecterend gesprek, vindt politiek journalist Sam Hagens van Hart van Nederland. Rutte: 'Het is mijn ambitie om problemen op te lossen. (...) Dat doe ik door hart te werken en er iedere dag niet voor mezelf te zitten, maar voor het land.' Een goede economie en veiligheid ziet Mark Rutte als speerpunten, hoor je in bovenstaand fragment van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen en zorgt voor enorme ravage (video) Bekijk deze video » Zien: Charlotte Nijs (Hart van Nederland) bevallen van zoontje Cédric Bekijk deze video » Alblasserdam eert Nathalie na schietdrama op zorgboerderij: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Mark Rutte zit inmiddels alweer twaalf jaar in het Torentje. Hoog tijd voor een refecterend gesprek, vindt politiek journalist Sam Hagens van Hart van Nederland. Rutte: 'Het is mijn ambitie om problemen op te lossen. (...) Dat doe ik door hart te werken en er iedere dag niet voor mezelf te zitten, maar voor het land.' Een goede economie en veiligheid ziet Mark Rutte als speerpunten, hoor je in bovenstaand fragment van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's