Zie hoe Thijs Zeeman vader Edward opnieuw confronteert met stalkende zoon (video)

Zie hoe Thijs Zeeman vader Edward opnieuw confronteert met stalkende zoon (video)

Woensdag 18 mei 2022 om 12:27

Gisteren zagen we een oude bekende in Zeeman confronteert: stalkers. In een vorig seizoen had Thijs Zeeman te maken met een stalker die de zoon blijkt te zijn van Edward, die zich heeft aangemeld voor het programma. Hoewel de zoon toen uit huis is geplaatst, gaat hij nu vermoedelijk weer de fout in en stalkt hij zijn vriendin, de dochter van Nynke. Thijs confronteert vader Edward weer met zijn stalkende zoon. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 2 hieronder.

Zie hoe Thijs Zeeman <em>vader Edward</em> opnieuw confronteert met stalkende zoon (video) Gisteren zagen we een oude bekende in Zeeman confronteert: stalkers. In een vorig seizoen had Thijs Zeeman te maken met een stalker die de zoon blijkt te zijn van Edward, die zich heeft aangemeld voor het programma. Hoewel de zoon toen uit huis is geplaatst, gaat hij nu vermoedelijk weer de fout in en stalkt hij zijn vriendin, de dochter van Nynke. Thijs confronteert vader Edward weer met zijn stalkende zoon. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 2 hieronder. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in 'Zeeman confronteert: stalkers': Jan steekt banden van ex Suzie lek Bekijk deze video » Zien: Stalker van Suzie op heterdaad betrapt en prikt banden lek (Zeeman Confronteert) Bekijk deze video »
TV :
Zie hoe Thijs Zeeman vader Edward opnieuw confronteert met stalkende zoon (video)

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's