Million Dollar Island: Daisy en Mitchel balen enorm dat ze naar huis moeten

Million Dollar Island: Daisy en Mitchel balen enorm dat ze naar huis moeten

Donderdag 19 mei 2022 om 12:14

In Million Dollar Island wordt de strijd steeds heftiger. Er blijven steeds minder mensen op het onbewoonde eiland over, onlangs hebben Daisy en Mitchel het spel moeten verlaten. Ze balen er enorm van dat zij zijn uitgekozen voor het spel, ze waren nog helemaal nog niet klaar met Million Dollar Island. Ze vinden het met name zuur omdat er mensen op het eiland waren die wel naar huis wilden…

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Daisy en Mitchel balen enorm dat ze naar huis moeten In Million Dollar Island wordt de strijd steeds heftiger. Er blijven steeds minder mensen op het onbewoonde eiland over, onlangs hebben Daisy en Mitchel het spel moeten verlaten. Ze balen er enorm van dat zij zijn uitgekozen voor het spel, ze waren nog helemaal nog niet klaar met Million Dollar Island. Ze vinden het met name zuur omdat er mensen op het eiland waren die wel naar huis wilden… Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Jos in Million Dollar Island: ‘Die Robert-Jan is echt een kwal, jongen’ Bekijk deze video » Million Dollar Island: Daisy emotioneel als ze eiland en ‘zorgeloos leven’ moet verlaten Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's