Diederik Jekel over apenpokkenvirus: "Vooral onder homofiele mannen"

Diederik Jekel over apenpokkenvirus: "Vooral onder homofiele mannen"

Er is een nieuw virus dat Nederland bezighoudt: het apenpokkenvirus. Na corona dachten we even van de virusjes af te zijn, maar ook Diederik Jekel steekt weer de kop op.

<em>Diederik Jekel</em> over apenpokkenvirus: &quot;Vooral onder homofiele mannen&quot; Er is een nieuw virus dat Nederland bezighoudt: het apenpokkenvirus. Na corona dachten we even van de virusjes af te zijn, maar ook Diederik Jekel steekt weer de kop op. SchrikBij RTL Boulevard legt Diederik Jekel uit wat het virus inhoudt en wat de gevaren zijn: "Het is een rare situatie, maar het is echt niet dat we weer op de vooravond van nieuwe lockdowns staan. Het is fijn dat we er aandacht aan besteden." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Marion Koopmans in Op1 over eerste geval van apenpokkenvirus in Nederland Bekijk deze video » Marc van Ranst in Beau over het apenpokkenvirus: 'We moeten waakzaam zijn' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Diederik Jekel over apenpokkenvirus: "Vooral onder homofiele mannen"

Schrik
Bij RTL Boulevard legt Diederik Jekel uit wat het virus inhoudt en wat de gevaren zijn: "Het is een rare situatie, maar het is echt niet dat we weer op de vooravond van nieuwe lockdowns staan. Het is fijn dat we er aandacht aan besteden."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV