Peter en Nicol bij HLF8 over de gezondheid van Peter: "Toen kwam de ambulance" (video)

Peter en Nicol bij HLF8 over de gezondheid van Peter: "Toen kwam de ambulance" (video)

Dinsdag 24 mei 2022 om 12:33

Peter Gillis en Nicol zijn vanaf nu te zien in het zevende seizoen van Massa is Kassa. Het stel vertelt maandag bij HLF8 over het gloednieuwe seizoen en over de gezondheid van Peter. Hij had een diepe suikercoma. Bekijk een fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Peter en Nicol bij <em>HLF8</em> over de gezondheid van Peter: &quot;Toen kwam de ambulance&quot; (video) Peter Gillis en Nicol zijn vanaf nu te zien in het zevende seizoen van Massa is Kassa. Het stel vertelt maandag bij HLF8 over het gloednieuwe seizoen en over de gezondheid van Peter. Hij had een diepe suikercoma. Bekijk een fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook HLF8 gemist? Francis van Broekhuizen neemt de juicekanalen niet serieus Bekijk deze video » Zevende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa: Peter zet 10.000 stappen (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's