In Koffietijd de eerste beelden van de realityserie De Bevers

In Koffietijd de eerste beelden van de realityserie De Bevers

In <em>Koffietijd</em> de eerste beelden van de realityserie <em>De Bevers</em> John de Bever zit met zijn man(ager) Kees Stevens bij Koffietijd om te praten over zijn nieuwe soap De Bevers die vanaf 26 mei te zien zal zijn en we zien de eerste beelden van de twee. John vertelt ook nog even terloops hoe hij zijn partner destijds de kast uit heeft getrokken. Bekijk het Koffietijd-fragment hierboven. Realityserie De Bevers is vanaf 26 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van De Bevers terugkijken via Gids.tv. John de Bever is bang voor kritiek op zijn soap De Bevers: "Ik hoop dat ze ons sparen" (video) Bekijk deze video » BEAU gemist? John de Bever over zijn eigen realityserie De Bevers Bekijk deze video »
TV :
In Koffietijd de eerste beelden van de realityserie De Bevers

John de Bever zit met zijn man(ager) Kees Stevens bij Koffietijd om te praten over zijn nieuwe soap De Bevers die vanaf 26 mei te zien zal zijn en we zien de eerste beelden van de twee. John vertelt ook nog even terloops hoe hij zijn partner destijds de kast uit heeft getrokken.

Bekijk het Koffietijd-fragment hierboven.

Realityserie De Bevers is vanaf 26 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van De Bevers terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op In Koffietijd de eerste beelden van de realityserie De Bevers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV