Op1: Erik Mouthaan is apetrots op zijn gewonnen Tegel voor z'n Capitool-verslag

Op1: Erik Mouthaan is apetrots op zijn gewonnen Tegel voor z'n Capitool-verslag

Woensdag 25 mei 2022 om 10:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: <em>Erik Mouthaan</em> is apetrots op zijn gewonnen <em>Tegel</em> voor z'n <em>Capitool</em>-verslag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Erik Mouthaan won deze week een Tegel voor zijn verslag van de bestorming van het Capitool. Erik is apetrots op zijn prijs: “Opeens stonden we in een afgezet gebied en ging het los. We liepen omhoog de trappen op en we zagen mensen knokken met de politie.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? D66-senator Boris Dittrich over worsteling met homoseksualiteit Bekijk deze video » Suse van Kleef in Op1 over kritiek Boris Johnson: "Zijn verdedigingstechniek wordt dunner" Bekijk deze video »
TV :
Op1: Erik Mouthaan is apetrots op zijn gewonnen Tegel voor z'n Capitool-verslag

Erik Mouthaan won deze week een Tegel voor zijn verslag van de bestorming van het Capitool. Erik is apetrots op zijn prijs: “Opeens stonden we in een afgezet gebied en ging het los. We liepen omhoog de trappen op en we zagen mensen knokken met de politie.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's