Zien: Arne Slot reageert met glimlach op videoboodschap Louis van Gaal

Zien: Arne Slot reageert met glimlach op videoboodschap Louis van Gaal

Arne Slot gaat een spannende avond in, de kampioenswedstrijd AS Roma - Feyenoord staat voor de deur. De wedstrijd kan natuurlijk niet van start gaan zonder een succeswens van Louis van gaal. Die krijgt Feyenoord dan ook van hem en zijn vrouw. Arne Slot reageert met een brede glimlach: "Ja heel leuk."

De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Zien: <em>Arne Slot</em> reageert met glimlach op videoboodschap <em>Louis van Gaal</em> Arne Slot gaat een spannende avond in, de kampioenswedstrijd AS Roma - Feyenoord staat voor de deur. De wedstrijd kan natuurlijk niet van start gaan zonder een succeswens van Louis van gaal. Die krijgt Feyenoord dan ook van hem en zijn vrouw. Arne Slot reageert met een brede glimlach: "Ja heel leuk." De wedstrijd AS Roma - Feyenoord is woensdag 25 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting AS Roma - Feyenoord (finale Conference League) Bekijk deze video » Robin van Persie met veel lof over Arne Slot: "Fantastische trainer" (video) Bekijk deze video » Openingsceremonie AS Roma - Feyenoord maakt weinig indruk op Wim Kieft en Kees Jansma (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Arne Slot reageert met glimlach op videoboodschap Louis van Gaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV