Zus Bart de Graaff start Youtube-kanaal: 'Zodat hij weer levend wordt'

Zus Bart de Graaff start Youtube-kanaal: 'Zodat hij weer levend wordt'

Donderdag 26 mei 2022 om 12:13

De zus van Bart de Graaff start een Youtube-kanaal met allerlei videofragmenten van haar in 2002 overleden broer. “Hij maakte dingen die voor iedereen grappig waren”, vertelt Mirjam de Graaff aan Shownieuws. Ze vindt het dan ook erg jammer dat haar kinderen niet alles van Bart kunnen terugkijken. “Elke week ga ik dingen op dat kanaal zetten zodat hij gewoon weer levend wordt.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zus <em>Bart de Graaff</em> start Youtube-kanaal: 'Zodat hij weer levend wordt' De zus van Bart de Graaff start een Youtube-kanaal met allerlei videofragmenten van haar in 2002 overleden broer. “Hij maakte dingen die voor iedereen grappig waren”, vertelt Mirjam de Graaff aan Shownieuws. Ze vindt het dan ook erg jammer dat haar kinderen niet alles van Bart kunnen terugkijken. “Elke week ga ik dingen op dat kanaal zetten zodat hij gewoon weer levend wordt.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Kate Moss ontkent te zijn geduwd door Johnny Depp tijdens rechtszaak Amber Heard Bekijk deze video » RTL Ontbijtnieuws: Robbie Kammeijer enorm vereerd dat hij Jan de Hoop opvolgt Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's