BN'ers in het ziekenhuis: Natasja helpt met gips Damian (12) in kleuren Oekraïne

BN'ers in het ziekenhuis: Natasja helpt met gips Damian (12) in kleuren Oekraïne

Donderdag 26 mei 2022 om 12:26

Natasja Froger komt een bijzondere jongen tegen in BN'ers in het ziekenhuis. De 12-jarige Damian heeft zijn arm gebroken tijdens het voetballen, en hij moet in het gips. Hij kiest hiervoor bijzondere kleuren uit, namelijk blauw en geel, vanwege de oorlog in Oekraïne. “Hoe lief dat hij daaraan denkt op zo'n moment, terwijl hij zo'n pijn heeft”, aldus Natasja.

Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis terugkijken op Gids.tv.

<em>BN'ers in het ziekenhuis</em>: Natasja helpt met gips Damian (12) in kleuren Oekraïne Natasja Froger komt een bijzondere jongen tegen in BN'ers in het ziekenhuis. De 12-jarige Damian heeft zijn arm gebroken tijdens het voetballen, en hij moet in het gips. Hij kiest hiervoor bijzondere kleuren uit, namelijk blauw en geel, vanwege de oorlog in Oekraïne. “Hoe lief dat hij daaraan denkt op zo'n moment, terwijl hij zo'n pijn heeft”, aldus Natasja. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis hieronder. BN'ers in het ziekenhuis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis terugkijken op Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's