Video: Rotterdam ruimt puin na Feyenoord-rellen: 'Ben hier echt kapot van'

Video: Rotterdam ruimt puin na Feyenoord-rellen: 'Ben hier echt kapot van'

Donderdag 26 mei 2022 om 19:31

Video: Rotterdam ruimt puin na <em>Feyenoord</em>-rellen: 'Ben hier echt kapot van' Herman Poort kan zijn ogen niet geloven. Nog geen 24 uur na de door Feyenoord verloren Conference League-finale, staat hij voor zijn kunstproject in Rotterdam. Althans: wat er nog van over is. Hooligans hebben namelijk acht standbeelden aan het Kruisplein de vernieling ingetrapt. Je ziet het in boventaand fragment van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Jong meisje ernstig gewond bij ongeluk op motorcrossbaan Ritthem Bekijk deze video » Video: Feyenoord-fans eren hun helden na verloren finale in Tirana Bekijk deze video » Willibrord Frequin (1941-2022): markant journalist die de confrontatie niet schuwde (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Herman Poort kan zijn ogen niet geloven. Nog geen 24 uur na de door Feyenoord verloren Conference League-finale, staat hij voor zijn kunstproject in Rotterdam. Althans: wat er nog van over is. Hooligans hebben namelijk acht standbeelden aan het Kruisplein de vernieling ingetrapt. Je ziet het in boventaand fragment van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's