Kijken: Is Top Gun: Maverick beter dan de eerste Top Gun film?

Kijken: Is Top Gun: Maverick beter dan de eerste Top Gun film?

Top Gun: Marverick draait sinds deze week in de bioscopen. Tom Cruise is terug in de hoofdrol voor het vervolg op Top Gun. Ditmaal is de zoon van 'Goose' degene die Maverick moet vertrouwen. Is deze film beter dan zijn voorganger? De Telegraaf vind van wel!

Kijken: Is <em>Top Gun: Maverick</em> beter dan de eerste <em>Top Gun</em> film? Top Gun: Marverick draait sinds deze week in de bioscopen. Tom Cruise is terug in de hoofdrol voor het vervolg op Top Gun. Ditmaal is de zoon van 'Goose' degene die Maverick moet vertrouwen. Is deze film beter dan zijn voorganger? De Telegraaf vind van wel! Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk hier waar je Top Gun: Maverick kunt kijken. Bekijk ook RTL Boulevard: 'Tom Cruise probeert Top Gun niet overtreffen, maar houdt het authentiek' Bekijk deze video » Mark van Eeuwen genoot van Top Gun: Maverick in Cannes: "Ik vond hem fantastisch!" (BEAU) Bekijk deze video » ZIEN: Acteur Tom Cruise maakt James Corden bang in Top Gun-straaljager! Bekijk deze video »
Film :
Kijken: Is Top Gun: Maverick beter dan de eerste Top Gun film?

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk hier waar je Top Gun: Maverick kunt kijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijken: Is Top Gun: Maverick beter dan de eerste Top Gun film? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV