Shownieuws: John de Bever en Sieneke zonder bagage vanwege vliegellende (video)

Shownieuws: John de Bever en Sieneke zonder bagage vanwege vliegellende (video)

Dinsdag 31 mei 2022 om 12:29

Alle bagage van zanger John de Bever en zangeres Sieneke, die samen in Alicante gingen optreden, kwam niet over met het vliegtuig. Sterker nog, het gehele vliegtuigruim bleek leeg. Maar uiteraard krijgt niemand de lach van John's gezicht, want binnen no time werd via via andere geluidsapparatuur geregeld, en voor Sieneke een andere jurk.

<em>Shownieuws</em>: John de Bever en Sieneke zonder bagage vanwege vliegellende (video) Alle bagage van zanger John de Bever en zangeres Sieneke, die samen in Alicante gingen optreden, kwam niet over met het vliegtuig. Sterker nog, het gehele vliegtuigruim bleek leeg. Maar uiteraard krijgt niemand de lach van John's gezicht, want binnen no time werd via via andere geluidsapparatuur geregeld, en voor Sieneke een andere jurk. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. John de Bever en Kees in De Bevers: "Wij lopen niet hand in hand" (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Heeft Johan Derksen een klusje gedaan voor Privé? Bekijk deze video » De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie Bekijk deze video »
Entertainment :

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's