Nieuw seizoen Het Jachtseizoen: Bekijk geniale actie van Olcay Gulsen & Ruud de Wild

Nieuw seizoen Het Jachtseizoen: Bekijk geniale actie van Olcay Gulsen & Ruud de Wild

De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. Zo proberen onder andere Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit de handen van de mannen te blijven, en dat lukt ze aardig met deze geniale actie. Benieuwd hoe o.a. Olcay en Ruud in oranje pakken door Nederland rennen? Kijk vanaf zaterdag naar een nieuw seizoen Het Jachtseizoen.

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Nieuw seizoen <em>Het Jachtseizoen</em>: Bekijk geniale actie van Olcay Gulsen &amp; Ruud de Wild De mannen van StukTV proberen in een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen menig BN'er in de boeien te slaan. Zo proberen onder andere Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit de handen van de mannen te blijven, en dat lukt ze aardig met deze geniale actie. Benieuwd hoe o.a. Olcay en Ruud in oranje pakken door Nederland rennen? Kijk vanaf zaterdag naar een nieuw seizoen Het Jachtseizoen. Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook Bekijk de promo: nieuw seizoen Het Jachtseizoen gaat zaterdag 4 juni van start Bekijk deze video » Giel de Winter reageert op 'foute StukTV-grap' in bejaardentehuis (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV