Johan Derksen blikt terug op penetratie-verhaal: "Veel ondeugende meisjes in die tijd"

Johan Derksen blikt terug op penetratie-verhaal: "Veel ondeugende meisjes in die tijd"

Vrijdag 3 juni 2022 om 08:22

Het Openbaar Ministerie heeft besloten de zaak tegen Johan Derksen te seponeren. Dat viel natuurlijk te verwachten, want het gaat om een incident van vijftig jaar geleden waarvan niet eens zeker vast te stellen is of het überhaupt is voorgevallen. Derksen geeft toe dat hij vroeger ondeugend was - maar altijd met wederzijds goedvinden - en "gelukkig waren er ook veel ondeugende meisjes in die tijd".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 juni. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> blikt terug op <em>penetratie</em>-verhaal: &quot;Veel ondeugende meisjes in die tijd&quot; Het Openbaar Ministerie heeft besloten de zaak tegen Johan Derksen te seponeren. Dat viel natuurlijk te verwachten, want het gaat om een incident van vijftig jaar geleden waarvan niet eens zeker vast te stellen is of het überhaupt is voorgevallen. Derksen geeft toe dat hij vroeger ondeugend was - maar altijd met wederzijds goedvinden - en "gelukkig waren er ook veel ondeugende meisjes in die tijd". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 2 juni. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Hobby's kwijtDerksen legt het nog één keer uit aan tafel in Vandaag Inside: "Je begint aan een verhaal en je weet niet meer helemaal hoe het zit, en je maakt de clou iets spannender - in de geest van dit programma. Een dag later ben je al je hobby's kwijt. It's all in the game!" Het hele mediacircus dat vervolgens rondom hem ontstond noemt Derksen "lachwekkend" en de woke- en cancelcultuur heeft grote gevolgen voor Nederland: "Dit land wordt geterroriseerd." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hobby's kwijt
Derksen legt het nog één keer uit aan tafel in Vandaag Inside: "Je begint aan een verhaal en je weet niet meer helemaal hoe het zit, en je maakt de clou iets spannender - in de geest van dit programma. Een dag later ben je al je hobby's kwijt. It's all in the game!" Het hele mediacircus dat vervolgens rondom hem ontstond noemt Derksen "lachwekkend" en de woke- en cancelcultuur heeft grote gevolgen voor Nederland: "Dit land wordt geterroriseerd."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's