Gordon blijft in Dubai: Zanger verkoopt stulpjes in Amsterdam en Zuid-Afrika

Gordon blijft in Dubai: Zanger verkoopt stulpjes in Amsterdam en Zuid-Afrika

Zaterdag 4 juni 2022 om 12:09

Gordon heeft de knoop definitief doorgehakt, hij blijft voorlopig in Dubai wonen. De zanger meldt op zijn Instagram dat hij definitief afscheid neemt van zijn huizen en appartementen in Amsterdam en Zuid-Afrika.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gordon</em> blijft in <em>Dubai</em>: Zanger verkoopt stulpjes in <em>Amsterdam</em> en <em>Zuid-Afrika</em> Gordon heeft de knoop definitief doorgehakt, hij blijft voorlopig in Dubai wonen. De zanger meldt op zijn Instagram dat hij definitief afscheid neemt van zijn huizen en appartementen in Amsterdam en Zuid-Afrika. Tekst gaat verder onder de video. Gordon zet huizen te koopVoor het huis in Amsterdam vraagt Gordon een slordige 3,5 miljoen euro, maar de koper krijgt dan wel een penthouse van 250 vierkante meter met uitzicht op de A'DAM Toren. De woning in Zuid-Afrika gaat voor een stuk minder de markt op: de zanger vraagt 11.950.000 Zuid-Afrikaanse rand, omgerekend ruim 700.000 euro. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Dit is hoe Gordon meer dan 11 kilo is kwijtgeraakt Bekijk deze video »
Entertainment :

Gordon zet huizen te koop
Voor het huis in Amsterdam vraagt Gordon een slordige 3,5 miljoen euro, maar de koper krijgt dan wel een penthouse van 250 vierkante meter met uitzicht op de A'DAM Toren. De woning in Zuid-Afrika gaat voor een stuk minder de markt op: de zanger vraagt 11.950.000 Zuid-Afrikaanse rand, omgerekend ruim 700.000 euro.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's