Video: Gordon bij terugkomst in Dubai blij verrast door hondje Toto

Video: Gordon bij terugkomst in Dubai blij verrast door hondje Toto

Vorige week werd Gordon geweigerd toen hij het in het vliegtuig wilde stappen richting Dubai. De zanger was namelijk in Zuid-Afrika geweest en door de snel verspreidende omikron-variant mocht Gordon niet instappen. Nu een week later is Gordon toch terug in Dubai, eenmaal thuis werd hij blij verast door hondje Toto.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Gordon</em> bij terugkomst in Dubai blij verrast door <em>hondje Toto</em> Vorige week werd Gordon geweigerd toen hij het in het vliegtuig wilde stappen richting Dubai. De zanger was namelijk in Zuid-Afrika geweest en door de snel verspreidende omikron-variant mocht Gordon niet instappen. Nu een week later is Gordon toch terug in Dubai, eenmaal thuis werd hij blij verast door hondje Toto. Tekst gaat verder onder de video. Terug thuisGordon is precies op tijd terug om pakjesavond te vieren met zijn trouwe viervoeter, of Sinterklaas ook in Dubai langskomt is alleen niet duidelijk. De zanger had naar eigen zeggen weinig zin om nog langer in de 'zeikregen' te moeten zitten en is dus blij dat hij weer lekker thuis is. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Gordon is in de war na breuk met Jeffrey en deelt oude bedfoto Bekijk deze video » Evert Santegoeds sneert terug naar Gordon: 'Zoek het uit met je trammelant' Bekijk deze video » Video: Gordon laat z'n volle restaurant zien in tijden van corona (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Gordon bij terugkomst in Dubai blij verrast door hondje Toto

Terug thuis
Gordon is precies op tijd terug om pakjesavond te vieren met zijn trouwe viervoeter, of Sinterklaas ook in Dubai langskomt is alleen niet duidelijk. De zanger had naar eigen zeggen weinig zin om nog langer in de 'zeikregen' te moeten zitten en is dus blij dat hij weer lekker thuis is.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Gordon bij terugkomst in Dubai blij verrast door hondje Toto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV