Douwe Bob in BEAU over pasgeboren zoontje: "Wil gewoon een goede vader zijn"

Douwe Bob in BEAU over pasgeboren zoontje: "Wil gewoon een goede vader zijn"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Douwe Bob is voor de derde keer vader geworden. Hij schreef speciaal voor zijn pasgeboren zoontje Elias Lieven het nummer 'Someone You Love'. Bij BEAU aan tafel vertelt de singer-songwriter over zijn pasgeboren zoontje: "Er worden veel grappen over gemaakt, maar ik wil gewoon een goede vader zijn."

Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Douwe Bob</em> in <em>BEAU</em> over pasgeboren zoontje: &quot;Wil gewoon een goede vader zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Douwe Bob is voor de derde keer vader geworden. Hij schreef speciaal voor zijn pasgeboren zoontje Elias Lieven het nummer 'Someone You Love'. Bij BEAU aan tafel vertelt de singer-songwriter over zijn pasgeboren zoontje: "Er worden veel grappen over gemaakt, maar ik wil gewoon een goede vader zijn." Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Douwe Bob in BEAU over pasgeboren zoontje: "Wil gewoon een goede vader zijn"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV