Bloemenzee voor de overleden Gino: "Ik kan het nog steeds niet geloven"

Bloemenzee voor de overleden Gino: "Ik kan het nog steeds niet geloven"

Zondag 5 juni 2022 om 22:22

De pijn en het verdriet is groot bij de familie, de vrienden en de buurt van de 9-jarige Gino. De familie is ontroerd over de zoekactie en de saamhorigheid.

<em>Bloemenzee</em> voor de overleden Gino: &quot;Ik kan het nog steeds niet geloven&quot; De pijn en het verdriet is groot bij de familie, de vrienden en de buurt van de 9-jarige Gino. De familie is ontroerd over de zoekactie en de saamhorigheid. Grond onder de voetenBoulevard-verslaggever Jermaine schetst de situatie: "Kerkrade en Geleen zijn verscheurt. Ze voelde echt de grond onder hun voeten wegzakken gisteren en vandaag merkte je dat ook wel." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook TERUGKIJKEN: Persconferentie rond vermissing Gino in Geleen Bekijk deze video » Video: Nederland rouwt om omgekomen Gino, speeltuintje bedolven onder bloemen Bekijk deze video » Impact van dood 9-jarige Gino groot op Geleen: "Alle kinderen spelen met elkaar" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bloemenzee voor de overleden Gino: "Ik kan het nog steeds niet geloven"

Grond onder de voeten
Boulevard-verslaggever Jermaine schetst de situatie: "Kerkrade en Geleen zijn verscheurt. Ze voelde echt de grond onder hun voeten wegzakken gisteren en vandaag merkte je dat ook wel."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's