Million Dollar Island: bewoners emotioneel als hoog water hele hut wegvaagt

Million Dollar Island: bewoners emotioneel als hoog water hele hut wegvaagt

In Million Dollar Island hebben de bewoners last van extreem hoog water. Daarom zijn sommige deelnemers verhuisd, en dat is maar goed ook. Als ze gaan kijken bij de plek waar hun hut stond, is er bijna niets meer van over. Ook al hebben ze hun herinneringen nog, dit maakt heel wat emoties los.

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: bewoners emotioneel als hoog water hele hut wegvaagt In Million Dollar Island hebben de bewoners last van extreem hoog water. Daarom zijn sommige deelnemers verhuisd, en dat is maar goed ook. Als ze gaan kijken bij de plek waar hun hut stond, is er bijna niets meer van over. Ook al hebben ze hun herinneringen nog, dit maakt heel wat emoties los. Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: tafel blokkeert plan Dennis te ‘connecten’ voor bandjes Bekijk deze video » Dok kookt met zeekomkommers in Million Dollar Island: ‘Is dit poep?’ Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV