Herman twijfelt enorm om de woning: "Verkeerd gevoel" (Voor Hetzelfde Geld)

Herman twijfelt enorm om de woning: "Verkeerd gevoel" (Voor Hetzelfde Geld)

Woensdag 8 juni 2022 om 11:33

Herman, Angelique en hun drie kinderen zijn aan het einde gekomen van het proefwonen in Friesland. Bij Herman slaat de twijfel enorm toe. Hij krijgt een 'verkeerd gevoel' bij het huis: "De tuin is heerlijk, maar het huis voelt niet lekker. De woonkamer is te groot, ik vraag me af of je er sfeer in krijgt, en boven is het te klein", zegt Herman.

Herman twijfelt enorm om de woning: &quot;Verkeerd gevoel&quot; (<em>Voor Hetzelfde Geld</em>) Herman, Angelique en hun drie kinderen zijn aan het einde gekomen van het proefwonen in Friesland. Bij Herman slaat de twijfel enorm toe. Hij krijgt een 'verkeerd gevoel' bij het huis: "De tuin is heerlijk, maar het huis voelt niet lekker. De woonkamer is te groot, ik vraag me af of je er sfeer in krijgt, en boven is het te klein", zegt Herman. Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv. Bekijk ook Voor Hetzelfde Geld: Almeers stel wil huisje in de rimboe (video) Bekijk deze video » Gaan Bob en Iris 80.000 euro neerleggen voor verbouwing in Voor Hetzelfde Geld? Bekijk deze video »
TV :
Herman twijfelt enorm om de woning: "Verkeerd gevoel" (Voor Hetzelfde Geld)

Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Kijk alle afleveringen terug van Voor Hetzelfde Geld via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's