Million Dollar Island: Demi en Ryeau bedenken wat ze met prijzengeld gaan doen

Million Dollar Island: Demi en Ryeau bedenken wat ze met prijzengeld gaan doen

Donderdag 9 juni 2022 om 12:40

De eindstrijd is in zicht op Million Dollar Island. Demi en Ryeau lopen alvast een beetje op de zaken vooruit, en bedenken wat ze met het gewonnen geld van hun polsbandjes willen doen. Ryeau weet al precies wat ze wil, haar opa en oma vragen wat ze met haar willen ondernemen. “Dit bandje omzetten in tijd met familie.”

Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Demi en Ryeau bedenken wat ze met prijzengeld gaan doen De eindstrijd is in zicht op Million Dollar Island. Demi en Ryeau lopen alvast een beetje op de zaken vooruit, en bedenken wat ze met het gewonnen geld van hun polsbandjes willen doen. Ryeau weet al precies wat ze wil, haar opa en oma vragen wat ze met haar willen ondernemen. “Dit bandje omzetten in tijd met familie.” Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: ‘Verliefde Robert Jan wordt bespeeld door Ilse’ Bekijk deze video » Million Dollar Island: DJ emotioneel als ze wordt aangesproken op bot gedrag Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's