Eerste interview Anouk en Dominique: bekijk verhaal over hun eerste zoen (Vogue)

Eerste interview Anouk en Dominique: bekijk verhaal over hun eerste zoen (Vogue)

Donderdag 9 juni 2022 om 12:58

Anouk heeft voor een heel bijzonder huwelijk gekozen, zaterdag trouwt Anouk met Dominique Schemmekes tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag. Ze geven nu voor het eerst samen een interview aan Vogue, en hier kun je alvast de eerste beelden bekijken.

Lees verder onder de video.

Eerste interview <em>Anouk en Dominique</em>: bekijk verhaal over hun eerste zoen (Vogue) Anouk heeft voor een heel bijzonder huwelijk gekozen, zaterdag trouwt Anouk met Dominique Schemmekes tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag. Ze geven nu voor het eerst samen een interview aan Vogue, en hier kun je alvast de eerste beelden bekijken. Lees verder onder de video. ‘Die heb ik toch lekker in mijn kamertje rondlopen’De twee hebben elkaar leren kennen via basketbal en ze raakten aan de praat. “Toen ging het van basketbal in een keer over zoenen. Toen zei ik: dan moet je langskomen. En hij zei: binnen tien minuten ben ik er. En daar was hij binnen tien minuten! En dat zoenen ging best goed”, aldus Anouk. Ze is niet alleen onder de indruk van zijn innerlijk, maar ook zijn looks. “Elke keer als ik hem naar de douche zie lopen, denk ik: zo dan, heb ik toch maar lekker in mijn kamertje rondlopen.” Bekijk de eerste beelden van het interview met Anouk en Dominique hierboven. De Vogue-special Anouk & Dominique - The Wedding Album verschijnt 30 juni. Anouk over discussies met Dominque: "Ik ga niet de confrontatie aan" (video) Bekijk deze video » 'Zoveel betaalt Vogue aan Anouk voor huwelijk op Malieveld' (Shownieuws) Bekijk deze video »

‘Die heb ik toch lekker in mijn kamertje rondlopen’
De twee hebben elkaar leren kennen via basketbal en ze raakten aan de praat. “Toen ging het van basketbal in een keer over zoenen. Toen zei ik: dan moet je langskomen. En hij zei: binnen tien minuten ben ik er. En daar was hij binnen tien minuten! En dat zoenen ging best goed”, aldus Anouk. Ze is niet alleen onder de indruk van zijn innerlijk, maar ook zijn looks. “
Elke keer als ik hem naar de douche zie lopen, denk ik: zo dan, heb ik toch maar lekker in mijn kamertje rondlopen.”

Bekijk de eerste beelden van het interview met Anouk en Dominique hierboven. De Vogue-special Anouk & Dominique - The Wedding Album verschijnt 30 juni.

Actuele video's

Meer actuele video's