Peter Gillis en Nicol reageren op roddels relatiebreuk: "Hebben er weer om gelachen vandaag"

Peter Gillis en Nicol reageren op roddels relatiebreuk: "Hebben er weer om gelachen vandaag"

Op internet gaat een bizar gerucht rond over Nicol en Peter Gillis. Hoewel er al eerder geruchten rondgingen over het feit dat Nicol haar partner niet trouw is geweest, zou ze onlangs opnieuw in de verleiding zijn gekomen. In Shownieuws reageert het stel op de geruchten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter Gillis</em> en <em>Nicol</em> reageren op <em>roddels relatiebreuk</em>: &quot;Hebben er weer om gelachen vandaag&quot; Op internet gaat een bizar gerucht rond over Nicol en Peter Gillis. Hoewel er al eerder geruchten rondgingen over het feit dat Nicol haar partner niet trouw is geweest, zou ze onlangs opnieuw in de verleiding zijn gekomen. In Shownieuws reageert het stel op de geruchten. Tekst gaat verder onder de video. Peter en Nicol reageren"We hebben er weer om gelachen vandaag", aldus Peter Gillis. Het stel komt net terug van een vakantie en laat weten dat er helemaal geen sprake is van een relatiebreuk. Het gerucht dat Nicol vreemd zou zijn geweest op de parkenmagnaat is dus niet waar. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden: Peter Gillis valt in het water wanneer hij kano instapt Bekijk deze video » Johan Derksen slacht Peter Gillis: 'Ordinaire patjepeeër die arbeiders in hondenhokken douwt' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Viral :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Peter en Nicol reageren
"We hebben er weer om gelachen vandaag", aldus Peter Gillis. Het stel komt net terug van een vakantie en laat weten dat er helemaal geen sprake is van een relatiebreuk. Het gerucht dat Nicol vreemd zou zijn geweest op de parkenmagnaat is dus niet waar.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV