Blow Up: kandidaat pakt Chantal terug na drol-opmerking: ‘Dacht dat ik slechtziend was’

Blow Up: kandidaat pakt Chantal terug na drol-opmerking: ‘Dacht dat ik slechtziend was’

In Blow Up neemt Chantal Janzen een kijkje bij een van de kandidaten. Hij is druk bezig met zijn kunstwerk, dat hij helemaal van ballonnen maakt. Chantal bekijkt een aantal onderdelen van zijn werk en ziet ineens een ‘drol’. “Ik dacht dat ík slechtziend was”, aldus de scherpe ballonkunstenaar.

Bekijk de beelden van Blow Up in de video hieronder.

Blow Up is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv.

<em>Blow Up</em>: kandidaat pakt Chantal terug na drol-opmerking: ‘Dacht dat ik slechtziend was’ In Blow Up neemt Chantal Janzen een kijkje bij een van de kandidaten. Hij is druk bezig met zijn kunstwerk, dat hij helemaal van ballonnen maakt. Chantal bekijkt een aantal onderdelen van zijn werk en ziet ineens een ‘drol’. “Ik dacht dat ík slechtziend was”, aldus de scherpe ballonkunstenaar. Bekijk de beelden van Blow Up in de video hieronder. Blow Up is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv. Blow Up start vrijdag bij RTL 4: bekijk sprookjeswereld van ballonnen Bekijk deze video » René van der Gijp in de ballonnenshow Blow Up? "Nee gek, dat ben ik niet!" (Vandaag Inside) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's