Terugblik huwelijk Anouk en Dominique: "Ze droeg sneakers onder haar jurk"

Terugblik huwelijk Anouk en Dominique: "Ze droeg sneakers onder haar jurk"

Zondag 12 juni 2022 om 20:37

Gisteravond is Anouk getrouwd met basketballer Dominique Schemmekes. De bruiloft was, ondanks dat er veertigduizend mensen getuigen waren op een overvol Malieveld, toch intiem. Anouk straalde in een witte bruidsjurk en de tranen vloeiden rijkelijk toen ze eindelijk het jawoord mocht geven.

Tekst gaat verder onder de video.

Terugblik huwelijk <em>Anouk</em> en <em>Dominique</em>: &quot;Ze droeg sneakers onder haar jurk&quot; Gisteravond is Anouk getrouwd met basketballer Dominique Schemmekes. De bruiloft was, ondanks dat er veertigduizend mensen getuigen waren op een overvol Malieveld, toch intiem. Anouk straalde in een witte bruidsjurk en de tranen vloeiden rijkelijk toen ze eindelijk het jawoord mocht geven. Tekst gaat verder onder de video. Huwelijk AnoukEntertainmentdeskundige Aran Bade was aanwezig op het Malieveld en blikt in RTL Boulevard terug op het huwelijk van Anouk en Dominique: "Anouk heeft zich in vier minuten tijd in een trouwjurk gehesen. Die witte jurk had niemand zien aankomen, ze droeg sneakers onder haar jurk." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Terugblik huwelijk Anouk en Dominique: "Ze droeg sneakers onder haar jurk"

Huwelijk Anouk
Entertainmentdeskundige Aran Bade was aanwezig op het Malieveld en blikt in RTL Boulevard terug op het huwelijk van Anouk en Dominique: "Anouk heeft zich in vier minuten tijd in een trouwjurk gehesen. Die witte jurk had niemand zien aankomen, ze droeg sneakers onder haar jurk."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's