Shownieuws: zoeken Meilandjes nieuw chateau in Frankrijk?

Shownieuws: zoeken Meilandjes nieuw chateau in Frankrijk?

De familie Meiland is momenteel in Frankrijk maar wat ze daar precies doen is niet helemaal duidelijk en daarmee een goede reden tot speculatie. Guido den Aantrekker: 'Drie weken geleden hebben ze het kasteel verkocht dus je zou denken... wat moeten ze daar nu nog doen?'

'Op zoek naar nieuw chateau?'
De redactie van Shownieuws sloeg aan het bellen en kwam erachter dat Erica, Martien, Maxime & Montana momenteel opnames hebben voor een nieuw seizoen. Van Chateau Meiland? Tooske Ragas wordt in ieder geval razend enthousiast van dit nieuws: 'Ik wil heel graag dat ze op zoek zijn naar een nieuw chateau!' Bekijk het fragment hieronder.

Shownieuws: zoeken Meilandjes nieuw <em>chateau</em> in Frankrijk? De familie Meiland is momenteel in Frankrijk maar wat ze daar precies doen is niet helemaal duidelijk en daarmee een goede reden tot speculatie. Guido den Aantrekker: 'Drie weken geleden hebben ze het kasteel verkocht dus je zou denken... wat moeten ze daar nu nog doen?' 'Op zoek naar nieuw chateau?'De redactie van Shownieuws sloeg aan het bellen en kwam erachter dat Erica, Martien, Maxime & Montana momenteel opnames hebben voor een nieuw seizoen. Van Chateau Meiland? Tooske Ragas wordt in ieder geval razend enthousiast van dit nieuws: 'Ik wil heel graag dat ze op zoek zijn naar een nieuw chateau!' Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Erica Meiland: 'Monique, ga weg bij André Hazes, doe niet zo dom!' (Shownieuws) Bekijk deze video » HEFTIG: Rachel Hazes gestopt met roken (Shownieuws) Bekijk deze video » 'Astrid Joosten zorgt voor overlast in The Grand Amsterdam' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's