Rolling Stones-fans zwaar teleurgesteld na afblazen concert: "Fuck de Stones"

Rolling Stones-fans zwaar teleurgesteld na afblazen concert: "Fuck de Stones"

Maandag 13 juni 2022 om 21:37

<em>Rolling Stones-fans</em> zwaar teleurgesteld na <em>afblazen concert</em>: &quot;Fuck de Stones&quot; Het concert dat The Rolling Stones vanavond zouden geven in de Johan Cruijff ArenA gaat helaas niet door. Mick Jagger is positief getest op corona en kan daardoor niet optreden. Fans reageren teleurgesteld op het afblazen: "Fuck de Stones!" Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mick Jagger: 'Super om terug te zijn in Amsterdam voor Rolling Stones-concert' (video) Bekijk deze video » Video: Zieke Mick Jagger verlaat Johan Cruijff ArenA met coronaverschijnselen Bekijk deze video »
TV :

Het concert dat The Rolling Stones vanavond zouden geven in de Johan Cruijff ArenA gaat helaas niet door. Mick Jagger is positief getest op corona en kan daardoor niet optreden. Fans reageren teleurgesteld op het afblazen: "Fuck de Stones!"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's