Vanavond hebben de spelers van Oranje hun laatste verplichtingen voor een welverdiende zomervakantie. Nederland ontvangt Wales in De Kuip. Het is de vierde Nations League-wedstrijd in anderhalve week. Het duel is vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Moeizaam
Na een glansrijk begin van de Nations League, met een 1-4 zege op België, kwam de klad er een beetje in bij Oranje. Vorige week speelde het Nederlands elftal al de uitwedstrijd tegen Wales en die werd in extremis - en uiterst moeizaam - met 1-2 gewonnen. Wout Weghorst was van groot belang door de winnende treffer tegen de touwen te koppen.

Gelijkspel
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Nederland - Polen op het programma en ook dat verliep niet helemaal volgens plan. Oranje kwam met 0-2 achter, maar wist zich binnen no-time terug te knokken tot 2-2. In de slotfase kregen 'we' nog een penalty, maar Memphis Depay verzuimde de winnende te maken. Nederland gaat wel aan kop in de Nations League met zeven punten uit drie wedstrijden.

:[broadcast:videos](ids:"461331,460196" title:"Bekijk ook")