Over ons

Over ons
Al sinds 2006 thuis in de tv-wereld

Nieuws :

Gids.tv - al sinds 2006 thuis in de tv-wereld. Op deze pagina lees je wie we zijn, wat we doen en wat onze historie is.

Gids.tv: beter bekeken
Wij zijn Gids.tv, met de slogan: beter bekeken. We zijn beter bekeken omdat wij onze bezoekers dagelijks op de hoogte brengen wat het nieuwe film- en serie-aanbod is en wat er interessant is om te kijken op tv, on-demand, live en online.

Waarom de slogan beter bekeken? ▶ 1) Omdat het voor jou beter bekeken is om onze artikelen te lezen; wij weten namelijk alles van televisie, series en films ▶ 2) Omdat onze websites beter bekeken worden dan andere sites; wij hebben miljoenen bezoekers!

Wie zijn wij?
We bestaan uit een team van acht redacteuren. Gids.tv en samen met de webdevelopers wordt er elke dag gesleuteld om de beste gebruikservaring te bieden aan onze lezers / kijkers. Inhoudelijk gezien staat Niels van Arkel aan het hoofd van de redactie. Niels is sinds augustus 2018 redacteur voor en is doorgegroeid tot eindredacteur met de dagelijkse leiding. De redactie bestaat uit redacteuren met een passie voor televisie, series, films. Op de foto hierboven zie je ons team voor het kantoor in Amsterdam, maar we werken tegenwoordig vooral Hilversum en vanuit huis. Wil je meer weten over onze redactie, bekijk dan de colofon of onze pagina op LinkedIn.

Gids.tv team anno april 2023

Al sinds 2006
De oorsprong van Gids.tv ligt in 2006. In dat jaar begon Stijn Veeger op zijn zolderkamer met de televisiegids tvgids.mobi. Dat was een mobielvriendelijke website en op dat moment - we zaten in het tijdperk met Nokia's en PDA's - was tvgids.mobi de enige mobiele tv-gids van Nederland. Toen in 2008 de iPhone verscheen, bracht Stijn met zijn bedrijf Mobile Pioneers snel de eerste Nederlandse tv-gids iPhone-app uit, welke een bijzonder groot succes was en nog steeds is. Bijna 2 miljoen Nederlanders maken gebruik van de apps en de websites.
In 2017 ontstond het idee om meer content te gaan schrijven rondom televisie. De gebruiker kijkt minder traditionele televisie en de belangstelling verschuift naar bijvoorbeeld Netflix en andere streamingdiensten, YouTube en uitgesteld kijken via internet. Om die veranderende behoefte in te vullen is Gids.tv ontstaan.

Gids.tv diner september 2022

Gids.tv is een uitgave van Tvgids.tv B.V.
Gids.tv is een uitgave van Talpa Network uit Amsterdam. De programmagegevens van de tv-gids maken wij deels zelf of nemen wij af via Gvidi met licenties van o.a. NPO, RTL en Talpa. Op de contact-pagina kun je zien hoe je met ons in contact kunt komen.

Teamuitje in Amsterdam

Gids.tv team

Teamuitje: bowlen in september 2019

Skydiven met het team van Gids.tv

Virtual Reality Game met het team van Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV