Nieuw datingsprogramma Wildkampeerders start zaterdag, bekijk de eerste beelden

Nieuw datingsprogramma Wildkampeerders start zaterdag, bekijk de eerste beelden

Aanstaande zaterdag start bij SBS6 een nieuw datingsprogramma. In Wildkampeerders krijgen vrijgezellen de kans van hun leven: een etmaal lang daten én kamperen met een potentiële, grote liefde. Niets "speeddaten" of 'even snel uit eten', maar écht de tijd voor elkaar nemen op een van de zeer uiteenlopende, maar altijd meest romantische kampeerplekjes van Nederland. Bekijk hieronder de eerste beelden van Wildkampeerders met een bloednerveuze Ruben.

Wildkampeerders is elke zaterdag om 16:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en leukste fragmenten van Wildkampeerders terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Nieuw datingsprogramma <em>Wildkampeerders</em> start zaterdag, bekijk de eerste beelden Aanstaande zaterdag start bij SBS6 een nieuw datingsprogramma. In Wildkampeerders krijgen vrijgezellen de kans van hun leven: een etmaal lang daten én kamperen met een potentiële, grote liefde. Niets "speeddaten" of 'even snel uit eten', maar écht de tijd voor elkaar nemen op een van de zeer uiteenlopende, maar altijd meest romantische kampeerplekjes van Nederland. Bekijk hieronder de eerste beelden van Wildkampeerders met een bloednerveuze Ruben. Wildkampeerders is elke zaterdag om 16:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en leukste fragmenten van Wildkampeerders terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Video: Bachelor Thomas van der Vlugt uit de kleren voor Chantal Janzen Bekijk deze video » LLDL: Geblinddoekte Liyah keurt haar date al af bij het horen van deze hobby (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV