Weerbericht vrijdag: "Tropische hitte tot op de stranden" (video)

Weerbericht vrijdag: "Tropische hitte tot op de stranden" (video)

Weerbericht <em>vrijdag</em>: &quot;Tropische hitte tot op de stranden&quot; (video) Vandaag, donderdag 16 juni, voelden we de tropische hitte al in ons land. Het was op sommige plaatsen 30 graden. Morgen, vrijdag 17 juni, gaan de temperaturen nog wat hoger uitkomen, laat weervrouw Amara Onwuka weten. Zaterdag wordt het iets minder warm en zondag hebben we kans op neerslag en zelfs op onweer. Maar eerder kunnen we genieten van "tropische hitte tot op de stranden." Bekijk de weer.nl-video met het weerbericht voor vrijdag 17 juni hierboven. Kijk voor het actuele weerbericht op Weer.nl. Bekijk ook Zien: Dit is hoe Gordon meer dan 11 kilo is kwijtgeraakt Bekijk deze video » Helga van Leur haalt uit naar Humberto Tan om oplossing tegen hitte: "NEE! Geen airco!" Bekijk deze video »
Weer :
Donderdag 16 juni 2022 om 17:53

Vandaag, donderdag 16 juni, voelden we de tropische hitte al in ons land. Het was op sommige plaatsen 30 graden. Morgen, vrijdag 17 juni, gaan de temperaturen nog wat hoger uitkomen, laat weervrouw Amara Onwuka weten. Zaterdag wordt het iets minder warm en zondag hebben we kans op neerslag en zelfs op onweer. Maar eerder kunnen we genieten van "tropische hitte tot op de stranden."

Bekijk de weer.nl-video met het weerbericht voor vrijdag 17 juni hierboven. Kijk voor het actuele weerbericht op Weer.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's