Zien: Twee doden en meerdere gewonden na ongeluk met spookrijder op A28

Zien: Twee doden en meerdere gewonden na ongeluk met spookrijder op A28

Zondag 19 juni 2022 om 08:40

Zien: <em>Twee doden</em> en meerdere gewonden na ongeluk met <em>spookrijder</em> op <em>A28</em> Op de A28, ter hoogte van het Drentse Hooghalen, heeft vannacht rond 00.40 uur een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen, van wie twee ernstig. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er diverse voertuigen betrokken bij een frontale botsing die werd veroorzaakt door een spookrijder. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: A2 loopt vol met 330 ton room na zware botsing tussen bestelbus en vrachtwagen Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto rijdt schoolplein op na botsing, grote ravage (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de A28, ter hoogte van het Drentse Hooghalen, heeft vannacht rond 00.40 uur een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen, van wie twee ernstig. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er diverse voertuigen betrokken bij een frontale botsing die werd veroorzaakt door een spookrijder. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's