Zien: Bob Sikkes en Roos Reedijk nemen woning Martijn Krabbé onder handen

Zien: Bob Sikkes en Roos Reedijk nemen woning Martijn Krabbé onder handen

Zondag 19 juni 2022 om 12:02

Zien: <em>Bob Sikkes</em> en <em>Roos Reedijk</em> nemen woning <em>Martijn Krabbé</em> onder handen Kopen zonder Kijken-experts Bob Sikkes en Roos Reedijk nemen binnenkort nóg een huis onder handen. Dit keer die van hun collega Martijn Krabbé. De twee vertellen in de RTL Boulevard Reality Podcast wat ze van plan zijn met het huis van de presentator. Bekijk het fragment uit de RTL Boulevard Reality Podcast hierboven. Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Zien: Alex van Keulen kan niet meer over straat na blunder Kopen Zonder Kijken Bekijk deze video » Zien: Kopen zonder Kijken-expert Bob Sikkes koopt woning in Spanje zonder te kijken Bekijk deze video »
TV :
Zien: Bob Sikkes en Roos Reedijk nemen woning Martijn Krabbé onder handen

Kopen zonder Kijken-experts Bob Sikkes en Roos Reedijk nemen binnenkort nóg een huis onder handen. Dit keer die van hun collega Martijn Krabbé. De twee vertellen in de RTL Boulevard Reality Podcast wat ze van plan zijn met het huis van de presentator.

Bekijk het fragment uit de RTL Boulevard Reality Podcast hierboven. Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's