Maandag in Opsporing NL: jongen vertelt hoe hij werd meegesleurd door een auto

Maandag in Opsporing NL: jongen vertelt hoe hij werd meegesleurd door een auto

Vanavond worden in Opsporing NL weer diverse aangrijpende verhalen behandeld, in de hoop dat deze tips voor de politie opleveren om de zaak op te lossen. Zo gaat het misdaadprogramma onder meer over een jongen die is meegesleurd door een wegrijdende auto. “Voor het leven is hij getekend. En wij spreken met het slachtoffer”, aldus presentator Pim Sedee. Ook wordt de zaak van een diefstal op het Museumplein in Amsterdam behandeld, die ontaardde in een zware mishandeling. En een Poolse supermarkt werd overvallen door een persoon met een vuurwapen.

Bekijk de aankondiging voor de uitzending van Opsporing NL van maandag 20 juni hieronder.

Opsporing NL is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv.

Maandag in <em>Opsporing NL</em>: jongen vertelt hoe hij werd meegesleurd door een auto Vanavond worden in Opsporing NL weer diverse aangrijpende verhalen behandeld, in de hoop dat deze tips voor de politie opleveren om de zaak op te lossen. Zo gaat het misdaadprogramma onder meer over een jongen die is meegesleurd door een wegrijdende auto. “Voor het leven is hij getekend. En wij spreken met het slachtoffer”, aldus presentator Pim Sedee. Ook wordt de zaak van een diefstal op het Museumplein in Amsterdam behandeld, die ontaardde in een zware mishandeling. En een Poolse supermarkt werd overvallen door een persoon met een vuurwapen. Bekijk de aankondiging voor de uitzending van Opsporing NL van maandag 20 juni hieronder. Opsporing NL is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv. Heftig: student Haarlem wordt op hoofd en van fiets geslagen (Opsporing NL) Bekijk deze video » Maandag in Opsporing NL: portier neergestoken in Amsterdam Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV