Het Perfecte Plaatje: kandidaten schrikken van Maurice die helemaal losgaat

Het Perfecte Plaatje: kandidaten schrikken van Maurice die helemaal losgaat

Donderdag 23 juni 2022 om 11:11

In Het Perfecte Plaatje schrikken Tim en Roxanne nogal als ze ineens keihard geschreeuw horen. Het blijkt Maurice te zijn, die even verderop druk bezig is met een fotoshoot. Hij leeft zich helemaal in, en ligt gillend onder de douche met een Oscar in zijn hand. Dat zorgt voor een nogal bijzonder tafereel...

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: kandidaten schrikken van Maurice die helemaal losgaat In Het Perfecte Plaatje schrikken Tim en Roxanne nogal als ze ineens keihard geschreeuw horen. Het blijkt Maurice te zijn, die even verderop druk bezig is met een fotoshoot. Hij leeft zich helemaal in, en ligt gillend onder de douche met een Oscar in zijn hand. Dat zorgt voor een nogal bijzonder tafereel... Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Perfecte Plaatje: wat doet Thomas Berge met zijn hoofd in geboortekanaal? Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen en Roxanne Kwant naar huis gestuurd Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: kandidaten schrikken van Maurice die helemaal losgaat

Actuele video's

Meer actuele video's