Koning Willem-Alexander openhartig over stikstofcrisis: "Boeren draag ik in mijn hart"

Koning Willem-Alexander openhartig over stikstofcrisis: "Boeren draag ik in mijn hart"

Vrijdag 24 juni 2022 om 19:03

Het is weer tijd voor de jaarlijkse fotosessie van de Koninklijke familie. Na afloop stelde RTL Nieuws-verslaggever Sander Paulus een vraag over de boeren en de stikstofcrisis. Koning Willem-Alexander zei dat hij meeleeft met de boeren, die vanwege de stikstofplannen van het kabinet grote offers moeten brengen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Koning Willem-Alexander</em> openhartig over <em>stikstofcrisis</em>: &quot;Boeren draag ik in mijn hart&quot; Het is weer tijd voor de jaarlijkse fotosessie van de Koninklijke familie. Na afloop stelde RTL Nieuws-verslaggever Sander Paulus een vraag over de boeren en de stikstofcrisis. Koning Willem-Alexander zei dat hij meeleeft met de boeren, die vanwege de stikstofplannen van het kabinet grote offers moeten brengen. Tekst gaat verder onder de video. 'Boeren draag ik in mijn hart'"Wij spreken heel veel met boeren. Boeren draag ik echt in mijn hart, dat is een belangrijk onderdeel van ons land. Het culturele erfgoed van het platteland wordt gedragen door de boeren. Ze zijn een heel belangrijk deel van de geschiedenis van Nederland", aldus Koning Willem-Alexander over de stikstofcrisis. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Felle discussie Henk Bleker en Pieter Grinwis over stikstofcrisis Bekijk deze video » Zien: huilende boer in de Tweede Kamer getroost door Caroline van der Plas Bekijk deze video »
Royals :
Koning Willem-Alexander openhartig over stikstofcrisis: "Boeren draag ik in mijn hart"

'Boeren draag ik in mijn hart'
"Wij spreken heel veel met boeren. Boeren draag ik echt in mijn hart, dat is een belangrijk onderdeel van ons land. Het culturele erfgoed van het platteland wordt gedragen door de boeren. Ze zijn een heel belangrijk deel van de geschiedenis van Nederland", aldus Koning Willem-Alexander over de stikstofcrisis.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's