Video: Volop nieuwe tv-programma's in zomer, is tijd van herhalen voorbij?

Video: Volop nieuwe tv-programma's in zomer, is tijd van herhalen voorbij?

Zaterdag 25 juni 2022 om 19:28

De zomerprogrammering staat voor de deur en dat betekent traditiegetrouw veel herhalingen. Toch lijkt die tijd nu een beetje voorbij te zijn. Steeds meer nieuwe tv-programma's starten juist in de zomer.

Video: Volop nieuwe tv-programma's in zomer, is tijd van <em>herhalen</em> voorbij? De zomerprogrammering staat voor de deur en dat betekent traditiegetrouw veel herhalingen. Toch lijkt die tijd nu een beetje voorbij te zijn. Steeds meer nieuwe tv-programma's starten juist in de zomer. Kracht van televisieVolgens mediaverslaggever Rob Goossens beginnen er een aantal nieuwe programma's waar de kijker naar uit kan kijken: "Ik ben blij dat er echt wat te kijken valt. Ik moet zeggen: I Want Your Song ben ik wel heel benieuwd naar. Wat is de kracht van het medium televisie?" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Humberto gemist? Joost Oomen draagt gedicht over zomerliefde voor Bekijk deze video » Viroloog Ab Osterhaus in Op1 over zomercoronagolf: "Die golf komt eraan" Bekijk deze video »
TV :
Video: Volop nieuwe tv-programma's in zomer, is tijd van herhalen voorbij?

Kracht van televisie
Volgens mediaverslaggever Rob Goossens beginnen er een aantal nieuwe programma's waar de kijker naar uit kan kijken: "Ik ben blij dat er echt wat te kijken valt. Ik moet zeggen: I Want Your Song ben ik wel heel benieuwd naar. Wat is de kracht van het medium televisie?"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's