Hart van Nederland: varend bloemencorso populairder dan ooit, ook bij jongeren (video)

Hart van Nederland: varend bloemencorso populairder dan ooit, ook bij jongeren (video)

<em>Hart van Nederland</em>: varend <em>bloemencorso</em> populairder dan ooit, ook bij jongeren (video) Na twee jaar stilte op het water door de coronapandemie, kan het Varend Bloemencorso Westland weer doorgaan. De editie is populairder dan ooit, want er varen dit jaar maar liefst 40 boten mee. Hart van Nederland was erbij. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: dodelijke steekpartij in Vlaardingen, buren hoorden hard gegil Bekijk deze video » Hart van Nederland: man steelt camper en rijdt vervolgens de Maas in (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ruiten van verwarde man ingegooid door buurtbewoners (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man zwaargewond na explosie barbecue op vakantiepark Peter Gillis Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na twee jaar stilte op het water door de coronapandemie, kan het Varend Bloemencorso Westland weer doorgaan. De editie is populairder dan ooit, want er varen dit jaar maar liefst 40 boten mee. Hart van Nederland was erbij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV