Caroline van der Plas over tweede plek BBB in peilingen: "Echt ongelofelijk"

Caroline van der Plas over tweede plek BBB in peilingen: "Echt ongelofelijk"

De onrustige stikstofweek heeft zijn weerslag op de coalitiepartijen. VVD, CDA en D66 zakken diep in de nieuwste Tweede Kamer-peiling van Maurice de Hond. Er is één partij die duidelijk profiteert van alle onrust: BBB van Caroline van der Plas.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Caroline van der Plas</em> over tweede plek <em>BBB</em> in peilingen: &quot;Echt ongelofelijk&quot; De onrustige stikstofweek heeft zijn weerslag op de coalitiepartijen. VVD, CDA en D66 zakken diep in de nieuwste Tweede Kamer-peiling van Maurice de Hond. Er is één partij die duidelijk profiteert van alle onrust: BBB van Caroline van der Plas. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Caroline van der PlasBBB peilt zondag 18 zetels in de Tweede Kamer. De partij is daarmee virtueel de tweede grootste partij van Nederland. Van der Plas is apetrots op het aantal zetels uit de peiling: "Echt ongelofelijk! Peilingen zijn palingen, het kronkelt alle kanten op, maar het zegt wel iets over de stemming in het land." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Jesse Klaver haalt uit naar nieuw stikstofplan Caroline van der Plas: "Dit is vergif" Bekijk deze video » Zien: huilende boer in de Tweede Kamer getroost door Caroline van der Plas Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie Caroline van der Plas
BBB peilt zondag 18 zetels in de Tweede Kamer. De partij is daarmee virtueel de tweede grootste partij van Nederland. Van der Plas is apetrots op het aantal zetels uit de peiling: "Echt ongelofelijk! Peilingen zijn palingen, het kronkelt alle kanten op, maar het zegt wel iets over de stemming in het land."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV