Lang Leve de Liefde: 'Ik heb het gevoel niet en jij hebt het gevoel wel'

Lang Leve de Liefde: 'Ik heb het gevoel niet en jij hebt het gevoel wel'

Maandag 27 juni 2022 om 09:52

De hottub is altijd een mooie plek voor het voeren van een goed gesprek over gevoelens: 'Ik heb het gevoel niet en jij hebt het gevoel wel maar je durft het niet te uiten', aldus een van de deelneemsters van Lang Leve de Liefde tegen haar date. Bekijk het fragment hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik heb het gevoel niet en jij hebt het gevoel wel' De hottub is altijd een mooie plek voor het voeren van een goed gesprek over gevoelens: 'Ik heb het gevoel niet en jij hebt het gevoel wel maar je durft het niet te uiten', aldus een van de deelneemsters van Lang Leve de Liefde tegen haar date. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Als je straattaal wil spreken ga je maar naar de ghetto' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je kat begraaf je gewoon met je handen, niet mauwen' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's