Johan Derksen in Shownieuws: 'Ik krijg een dagelijkse landelijke radioshow' (video)

Johan Derksen in Shownieuws: 'Ik krijg een dagelijkse landelijke radioshow' (video)

Shownieuws was maandag op bezoek bij Johan Derksen, om een kijkje te nemen achter de schermen van zijn Grolloo Radio. En daar onthulde Derksen dat hij een eigen radioshow krijgt op een landelijke zender.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen in <em>Shownieuws</em>: 'Ik krijg een dagelijkse landelijke radioshow' (video) Shownieuws was maandag op bezoek bij Johan Derksen, om een kijkje te nemen achter de schermen van zijn Grolloo Radio. En daar onthulde Derksen dat hij een eigen radioshow krijgt op een landelijke zender. Lees verder onder de video. RadioJohan Derksen wil nog niet zeggen bij welke radiozender hij aan de slag gaat. 'Er moet daar nog wat worden geschoven in de programmering.' In bovenstaande video zie je in ieder geval alvast hoe het eraan toegaat bij zijn eigen radiostation Grolloo Radio, dat hij bestiert vanaf de zolder van zijn tuinhuis. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Louis van Gaal onthult groot WK-geheim: "Truus gaat mee naar Qatar" Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? Petitie Televizierring inmiddels al 50.000 keer getekend Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? iPad Wilfred Genee wordt gestolen na uitzending Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Paul de Leeuw wil niet meer bij VI zitten: 'Niet te begrijpen' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Radio
Johan Derksen wil nog niet zeggen bij welke radiozender hij aan de slag gaat. 'Er moet daar nog wat worden geschoven in de programmering.' In bovenstaande video zie je in ieder geval alvast hoe het eraan toegaat bij zijn eigen radiostation Grolloo Radio, dat hij bestiert vanaf de zolder van zijn tuinhuis.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV