Perfecte Plaatje: Thomas Berge heeft zin om Tim den Besten in water 'te pleuren'

Perfecte Plaatje: Thomas Berge heeft zin om Tim den Besten in water 'te pleuren'

Tim den Besten is goed in het irriteren van mensen, zo ondervindt ook Thomas Berge die er de kriebels van krijgt tijdens een foto-opdracht: 'Ik heb zo'n zin om hem het water in te pleuren gewoon.' Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje Argentinië hieronder.

Perfecte Plaatje: <em>Thomas Berge</em> heeft zin om Tim den Besten in water 'te pleuren' Tim den Besten is goed in het irriteren van mensen, zo ondervindt ook Thomas Berge die er de kriebels van krijgt tijdens een foto-opdracht: 'Ik heb zo'n zin om hem het water in te pleuren gewoon.' Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje Argentinië hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: kandidaten schrikken van Maurice die helemaal losgaat Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen en Roxanne Kwant naar huis gestuurd Bekijk deze video » Alle fragmenten uit deze uitzending Het Perfecte Plaatje: Spanning loopt op tussen Thomas Berge en Tim den Besten Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje in Argentinië: wie halen de finale van dit seizoen? Bekijk deze video » Zien: Tim den Besten hoopt op "vrouw met grote borsten" in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Tim den Besten baalt als Thomas Berge hem in zwembad duwt Bekijk deze video »

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV