Perfecte Plaatje: Thomas Berge heeft zin om Tim den Besten in water 'te pleuren'

Perfecte Plaatje: Thomas Berge heeft zin om Tim den Besten in water 'te pleuren'

Woensdag 29 juni 2022 om 12:59

Tim den Besten is goed in het irriteren van mensen, zo ondervindt ook Thomas Berge die er de kriebels van krijgt tijdens een foto-opdracht: 'Ik heb zo'n zin om hem het water in te pleuren gewoon.' Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje Argentinië hieronder.

Perfecte Plaatje: <em>Thomas Berge</em> heeft zin om Tim den Besten in water 'te pleuren' Tim den Besten is goed in het irriteren van mensen, zo ondervindt ook Thomas Berge die er de kriebels van krijgt tijdens een foto-opdracht: 'Ik heb zo'n zin om hem het water in te pleuren gewoon.' Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje Argentinië hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: kandidaten schrikken van Maurice die helemaal losgaat Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen en Roxanne Kwant naar huis gestuurd Bekijk deze video »

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.


Actuele video's

Meer actuele video's