Zien: Ontsnapte tbs'er Luciano D. opgepakt bij tankstation in Den Haag

Zien: Ontsnapte tbs'er Luciano D. opgepakt bij tankstation in Den Haag

Eén van de twee tbs'er die vorige week zijn ontsnapt uit de Pompekliniek in Nijmegen is donderdagavond opgepakt. Het gaat om de 24-jarige Luciano D. Hij werd rond 18.15 uur opgepakt aan het eind van de A12 in Den Haag.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Ontsnapte tbs'er <em>Luciano D.</em> opgepakt bij tankstation in <em>Den Haag</em> Eén van de twee tbs'er die vorige week zijn ontsnapt uit de Pompekliniek in Nijmegen is donderdagavond opgepakt. Het gaat om de 24-jarige Luciano D. Hij werd rond 18.15 uur opgepakt aan het eind van de A12 in Den Haag. Tekst gaat verder onder de video. Luciano D.De opgepakte Luciano D. is een geharde crimineel. Hij was betrokken bij zware misdrijven zoals gewelddadige overvallen. Hij zat in de Pompekliniek nadat hij voor een overval uit 2017 was veroordeeld tot vijf jaar cel met tbs. In dat jaar stond hij als jongste crimineel ooit op de Nationale Opsporingslijst. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Vermiste TBS'ers Pompekliniek nog altijd niet gevonden: 'Te bizar' Bekijk deze video » Opsporing NL gemist? Gevluchte tbs’ers uit Nijmeegse kliniek nog steeds vermist Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Luciano D.
De opgepakte Luciano D. is een geharde crimineel. Hij was betrokken bij zware misdrijven zoals gewelddadige overvallen. Hij zat in de Pompekliniek nadat hij voor een overval uit 2017 was veroordeeld tot vijf jaar cel met tbs. In dat jaar stond hij als jongste crimineel ooit op de Nationale Opsporingslijst.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV