Renze Klamer vanaf maandag 4 juli op RTL4 met talkshow: 'Ik ben er wel klaar voor'

Renze Klamer vanaf maandag 4 juli op RTL4 met talkshow: 'Ik ben er wel klaar voor'

Vrijdag 1 juli 2022 om 11:17

Renze Klamer gaat vanaf maandag 4 juli proberen de talkshowkijker terug te halen naar RTL4, na enigszins teleurstellende kijkcijfers voor Humberto, Beau & Jinek de afgelopen maanden. De verwachtingen zijn hooggespannen en de presentator doet er dan ook alles aan om zijn nieuwe talkshow tot een succes te maken: van eindeloos repeteren tot aan het regelen van publiek op straat. Maar, zo zegt hij in de video hieronder: 'Ik ben er wel klaar voor.'

Renze Klamer vanaf maandag 4 juli op <em>RTL4</em> met talkshow: 'Ik ben er wel klaar voor' Renze Klamer gaat vanaf maandag 4 juli proberen de talkshowkijker terug te halen naar RTL4, na enigszins teleurstellende kijkcijfers voor Humberto, Beau & Jinek de afgelopen maanden. De verwachtingen zijn hooggespannen en de presentator doet er dan ook alles aan om zijn nieuwe talkshow tot een succes te maken: van eindeloos repeteren tot aan het regelen van publiek op straat. Maar, zo zegt hij in de video hieronder: 'Ik ben er wel klaar voor.' De talkshow Renze is vanaf maandag 4 juli elke werkdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je iedere aflevering van Renze terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow Renze vanaf 4 juli bij RTL 4: Renze Klamer wil de kijker verrassen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: spelfout in tattoo zorgt voor slappe lach, "Hoe heb je dat niet gezien!?' Bekijk deze video »

De talkshow Renze is vanaf maandag 4 juli elke werkdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je iedere aflevering van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's